Nu kör vi!

Så var det dags för mig att öppna julbloggen igen. Ja jag ska vara helt ärlig. Mitt julschema lades upp för cirka en månad sedan och jag har redan börjat boka in en massa trevliga saker.  Som vanligt lite jultokig.

Nytt för i år är att jag använder Pinterest och har skapat en julboard, den kan du hitta här. Jag älskar Pinterest och möjligheterna med den plattformen.  Här får jag inspiration och delar mitt jultokeri med många andra. Det kostar inget att använda så titta gärna in och se om det är något för dig.

Det andra som är nytt för i år för mig personligen och som jag kommer att slå igenom stort i årets julrush är Instagram, en fotoapp som du laddar ner till din telefon. Det ska bli spännande att se hur många företag som kommer att utnyttja det.

Ser en tydlig trend på Pinterest att årets julpynt och det folk delar mest när det gäller julpynt är grönt och naturligt. Mycket kottar och grenar,  inte för mycket färger utan mer basic färgskala. Själv ska jag ut och plocka massor till årets julpynt med en väninna. Det ser jag framemot.

En julnyhet som gjorde mig jätteglad är att Helsingborgs stad har bestämt att sätta staden på julkartan i år! Du kan läsa mer här.

Hur du än väljer att fira i år, vad du än väljer att göra. GÖR det du känner för. Vänta inte. Säg inte ja för att göra andra glada om du själv blir nedstämd av det. Det är dags!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: